Tweede editie van A Taste of Design in Aarsele op zondag 26 mei

Dit keer bundelen lokale ondernemers uit de regio Aarsele-Vinkt de krachten. © SV
Redactie KW

Na een eerste succesvolle editie in november vorig jaar krijgt ‘A Taste of Design’ een vervolg. Dit keer bundelen vier lokale ondernemers uit de regio Aarsele-Vinkt de krachten. Op zondag 26 mei kan je op Wijndomein Hoogenhove genieten van designoutdoormeubelen, een glaasje schuimwijn, een scheutje olijfolie en een vleugje avontuur.

Net als bij de najaarseditie presenteren interieurzaak Maison Henri, wijndomein Hoogenhove en olijfolielabel Finca de Fran opnieuw (een selectie uit) hun aanbod, al krijgen zij dit keer het gezelschap van Bert Adventure, die vanuit Tielt exclusief Can-Am- en Sea-doo-voertuigen verdeelt.

Proevertjes

“Bij deze voorjaarseditie stellen we graag ons aanbod outdoormeubelen voor”, aldus Isabelle Guillemijn van Maison Henri. Voor Michelle Everaert van Wijndomein Hoogenhove, tegelijk de gastlocatie van het evenement, is A Taste of Design dan weer het ideale moment om gasten kennis te laten maken met de awardwinnende wijnen. Bavo Verstraeten uit Vinkt, de bezieler van het olijfolielabel Finca de Fran, zal dan weer een aantal zomerse (gerechten)combinaties met zijn olijfolie voorstellen. Jeroen Van Wanseele en Lizelot Verbeke van Bert Adventure, de nieuwkomers van de groep, showen er hun gamma bijzondere driewielers, quads en buggy’s.

A Taste of Design in de Hogenhovestraat 34 is op zondag 26 mei te bezoeken tussen 10 en 19 uur. Er is geen aankoopverplichting en bezoekers kunnen genieten van een proevertje olijfolie en schuimwijn. Voor de kinderen is er een springkasteel. Vorig jaar kreeg de beurs zowat 150 bezoekers over de vloer. (Sam Vanacker)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier