Tom Helsen opent Parkies in De Haan

Tom Helsen. © a-BELGA
Redactie KW

Deze zomer kan je in het parkdomein La Potinière in De Haan weer zeven dinsdagen lang terecht voor de Parkies-concerten. Tom Helsen bijt dinsdag 2 juli de spits af.

Het ‘kleinste grootste festival’ pakt deze zomer uit met 108 concerten, samen goed voor meer dan 250.000 bezoekers. In De Haan mag Tom Helsen dinsdagavond openen, en voor de Keerbergenaar wordt het een extra bijzondere avond. Vanaf september gaat hij immers weer de solotoer op.

Op dinsdag 16 juli brengt De Geest zijn nieuwste single ‘Mijn hart’ mee naar De Haan, op 23 juli komt het gelegenheidstrio Soul II Soul van Sandrine, Sofie en Stef Caers langs, op 30 juli is het de beurt aan Barbara Dex.

In augustus maken de Soulbrothers (met Wim Soutaer, Charles Van Domburg en Vincent Goeminne), Imagine No Lennon en de Fixkes het mooie weer in De Haan. Die laatste ken je vast nog wel van hun monsterhit ‘Kvraagetaan’.

“Met de Parkies-concerten willen we de inwoners van De Haan uit hun kot lokken om elkaar te ontmoeten. We hopen dat er weer heel wat volk naar La Potinière zal afzakken deze zomer”, zegt schepen van Toerisme Marleen De Soete (Vooruit!).

De Parkies starten telkens om 19 uur. De optredens zijn gratis en de organisatie voorziet ook drank- en eetstandjes.

(WK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier