Ten Anker krijgt 2.300 euro van werkgroep burgemeester Vanryckeghem

Burgemeester Kurt Vanryckeghem aan de tapkraan in de après ski-chalet Eisbear achteraan de dekenale kerk op het Marktplein © DJW
Redactie KW

De werkgroep van burgemeester Kurt Vanryckeghem hield in de chalet Eisbear op het marktplein een klein nieuwjaarsfeestje waarvoor iedereen was uitgenodigd.

Bedoeling van de avond was om zoveel mogelijk geld bijeen te krijgen voor Ten Anker, het wooncentrum voor personen met een beperking in de Zuiderlaan. De burgemeester stond zelf aan de tap en bediende de genodigden met stevige pinten terwijl er typische après ski-muziekjes werden gedraaid die voor ambiance en sfeer zorgden in de keet. Na afloop telde de werkgroep na aftrek van alle kosten de centen. Dat leverde het uiteindelijke bedrag van 2.300 euro op dat wordt overgeschreven op rekening van Ten Anker.

Intussen is het woonzorgcentrum volop bezig met de bouw van een complex van flats waar de bewoners zelfstandig kunnen wonen, maar wel altijd een beroep kunnen doen op een begeleider. De nieuwbouw ligt in het verlengde van Ten Anker, het Jeugdcentrum en parochiaal centrum de Ark nabij de rotonde van de Zuiderlaan met de Verbindingsweg.

(DJW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier