Talbot House pakt uit met stand-up comedyshow in Concert Hall

Voor het eerst nodigt Talbot House een lokale stand-up comedian uit in de Concert Hall van Talbot House. © LBR
Laurie Bailliu
Laurie Bailliu Medewerker KW

Voor het eerst nodigt Talbot House een lokale stand-up comedian uit in de Concert Hall van Talbot House. “Als opener van dit nieuwe aanbod hebben we gekozen voor de Oostendenaar en opkomend talent Mohsin Abbas. Hij komt zijn allereerste avondvullende zaalshow try-outen in Talbot House”, zegt Simon Louagie, manager Talbot House. De voorstelling gaat door op zaterdag 23 maart.

““Moh?!” is de allereerste zaalshow van één van de meest pittige comedytalenten van het moment. Mohsin vertelt over zijn jeugd aan het zèètje, zijn Pakistaanse roots, zijn wilde jaren als student in Gent en zijn avonturen in alle uithoeken van Vlaanderen. Tijdens zijn wilde jaren ontmoette hij overigens de vrouw van zijn leven, met wie hij twee prachtige zoontjes kreeg. Tijdens deze voorstelling ga je kennismaken met Mohsin in al zijn facetten: ergens tussen de Venetiaanse Gaanderijen, Ibiza en Bollywood in. Verwacht geestige comedy, snedige grappen en vooral één brok aanstekelijke energie.”

Debuutshow

“Mocht de naam Mohsin Abbas niet meteen een belletje doen rinkelen, dan komt dat omdat je hem nog nooit aan het werk hebt gezien. Na het zien van deze ijzersterke debuutshow ga je hem nooit meer vergeten.”

De voorstelling gaat door op zaterdag 23 maart 2024 om 20 uur. Een ticket kost 12 euro per persoon en voor Talbotousians 10 euro per persoon. Boeken via events@talbothouse.be. (LBR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier