Studenten kunnen vanaf morgen opnieuw samen studeren in TSAS

© Harelbeke.be
Peter Van Herzeele
Peter Van Herzeele Medewerker KW

Om ervoor te zorgen dat alle studenten de kans krijgen om zich op een goede manier op de examens voor te bereiden, wordt in Jeugdcentrum TSAS een beperkt aantal plaatsen voorzien waar iedereen rustig en veilig kan studeren.

Niet iedereen heeft thuis een rustige plaats om te studeren, zeker niet in deze coronatijd. Het is al enkele jaren bewezen dat studeren in groep voor sommige studenten een meerwaarde betekent. “Net in deze tijden, waar het thuis soms drukker kan zijn dan anders, vinden we het belangrijk om weer een rustige studieplaats te kunnen aanbieden in jeugdcentrum TSAS. Daarom zetten we opnieuw de deuren open. Om dit op een veilige manier te kunnen voorzien, zijn er een aantal voorwaarden”, zegt schepen van Jeugd David Vandekerckhove (Groen). “Zo is inschrijven op voorhand nodig via de webshop van Harelbeke; handen wassen, tafels proper houden en thuis blijven als je ziek bent of symptomen vertoont. Als je komt studeren in TSAS, volg je de richtlijnen goed op zodat het voor iedereen veilig blijft. Lees deze zeker eens goed door”, raadt de schepen aan.

Studeren kan elke dag van 21 mei tot en met 28 juni, telkens van 8 tot 18 uur. “Aan alle studenten: veel succes in den blok! Ik ben dan ook een tevreden schepen van jeugd omdat dit opnieuw kan.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier