Deze website is het startpunt voor alle hulpacties. Daar kunnen (individuele) vrijwilligers zich aanmelden en assistentie vragen om een actie mee te helpen opstarten. Organisatoren van bestaande acties kunnen op deze website hun activiteit melden. Zo kan er op www.veurne.be/8630altegoare een ruime lijst worden opgesteld, met alle hulpacties die te vinden die in Veurne. De lijst wordt onderverdeeld in categorieën, met telkens de naam van de actie en de contactpersoon. Mensen die hulp nodig hebben, kunnen snel een contactpersoon aanspreken. Mensen die hulp nodig hebben, maar geen oplossing vinden in het aanbod, kunnen ook een formulier invullen en hun vraag aan het stadsbestuur stellen.

8630 Altegoare

Op deze Facebookpagina kan iedereen een actie bekendmaken en promoten. Op deze manier wil het stadsbestuur de verspreiding van alle acties centraliseren, zodat ze snel terug te vinden zijn voor wie het nodig heeft.

Peter Roose, burgemeester: "Via deze website willen we de vele aangekondigde warme solidariteitsacties coördineren en verbinden aan alle mogelijke hulpvragen."

Je vindt er ook de lijst van Veurnse horecazaken die tijdens de coronacrisis een (al dan niet alternatief) take away-programma hanteren. Deze lijst is niet limitatief en zal aangevuld worden. Als er nog horecazaken in de lijst moeten komen, zijn er twee vereisten: ze moeten gelegen zijn in Groot-Veurne en take away aanbieden. Het stadsbestuur hoopt ook dat deze info wordt overgenomen op verschillende Facebookpagina's, want steun voor de Veurnse horeca is nu echt wel nodig. (MVO)

Deze website is het startpunt voor alle hulpacties. Daar kunnen (individuele) vrijwilligers zich aanmelden en assistentie vragen om een actie mee te helpen opstarten. Organisatoren van bestaande acties kunnen op deze website hun activiteit melden. Zo kan er op www.veurne.be/8630altegoare een ruime lijst worden opgesteld, met alle hulpacties die te vinden die in Veurne. De lijst wordt onderverdeeld in categorieën, met telkens de naam van de actie en de contactpersoon. Mensen die hulp nodig hebben, kunnen snel een contactpersoon aanspreken. Mensen die hulp nodig hebben, maar geen oplossing vinden in het aanbod, kunnen ook een formulier invullen en hun vraag aan het stadsbestuur stellen.Op deze Facebookpagina kan iedereen een actie bekendmaken en promoten. Op deze manier wil het stadsbestuur de verspreiding van alle acties centraliseren, zodat ze snel terug te vinden zijn voor wie het nodig heeft.Peter Roose, burgemeester: "Via deze website willen we de vele aangekondigde warme solidariteitsacties coördineren en verbinden aan alle mogelijke hulpvragen."Je vindt er ook de lijst van Veurnse horecazaken die tijdens de coronacrisis een (al dan niet alternatief) take away-programma hanteren. Deze lijst is niet limitatief en zal aangevuld worden. Als er nog horecazaken in de lijst moeten komen, zijn er twee vereisten: ze moeten gelegen zijn in Groot-Veurne en take away aanbieden. Het stadsbestuur hoopt ook dat deze info wordt overgenomen op verschillende Facebookpagina's, want steun voor de Veurnse horeca is nu echt wel nodig. (MVO)