Stad Roeselare zoekt uitbaters voor drie zomerse pop-up belevingen

Roeselare wil opnieuw een gezellige zomerbar in het stadspark. © foto stad Roeselare
Redactie KW

Stad Roeselare heeft voor zomer 2023 terug heel wat in petto. De toeristische programmatie legt voor het tweede jaar op rij de focus op culinaire beleving onder de noemer ‘Gebeten door Roeselare’. Binnen dat zomerprogramma is er opnieuw plaats voor drie pop-up horecagelegenheden.

Stad Roeselare is op zoek naar een concessie voor een zomerbar met recreatieve zone in het stadspark aan de Grote Bassin (stuk tussen Weststraat en Diksmuidsesteenweg). De concessie voor deze familiebar loopt van 16 juni tot en met 17 september.

Kop van de Vaart

Van 1 juli tot en met 31 augustus biedt Stad Roeselare de mogelijkheid om een urban zomerbar ‘Kop van de Vaart’ uit te baten aan de Trakelweg, meer bepaald in het doodlopend stuk tussen de parking onder de spoorweg en het rondpunt. Deze zomerbar wordt een gezellige openlucht ontmoetingsplaats in een stedelijke, urban stijl voor jong en oud vlakbij het pop-up mobiele zwembad.

Gastrobar

De culinaire eyecatcher van deze zomer is een gastrobar op het de Coninckplein. Met de start van de Batjes op 23 juni tot 15 augustus combineert deze gastrobar een sociaal ongedwongen sfeer met de gastronomische kwaliteiten van een restaurant. De gastrobar onderschrijft het culinaire DNA van Roeselare en moet een publiek aantrekken dat wil genieten van de culinaire troeven van onze stad.

De details en het bestek vind je opwww.roeselare.be. Kandidaturen en voorstellen indienen uiterlijk op maandag 20 maart om 12 uur viabeleidsontwikkelingmens@roeselare.be of bezorgen t.a.v. dienst Beleidsontwikkeling Mens, De Munt 26, 8800 Roeselare

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier