Brouwerij De Halve Maan investeert met SPORTZOT in veelbelovende getalenteerde topatleten uit België én Nederland, die ZOT VAN SPORT zijn. Xavier Vanneste, Managing director: "We willen met het merk een duidelijke link naar de sportwereld leggen, door jonge veelbelovende atleten die trainen voor de Olympische Spelen in Tokio, te gaan steunen in hun intensief traject. Achter de schermen wordt zwaar gewerkt om een medaille te behalen. Vooral topatleten van disciplines 'onder de radar' beschikken niet altijd over de nodige middelen om op comfortabele manier hun doel te bereiken. Daarin hopen we met SPORTZOT een verschil te kunnen maken."

SPORTZOT is snel uitgegroeid tot een vaste waarde in het alcoholvrije segment. De vraag naar SPORTZOT uit de Nederlandse markt blijft groeien: "Een belangrijk deel van de Sportzot-productie gaat naar Nederland. Met het visier op verdere verankering, is de samenwerking met Sharon van Rouwendaal (en in de toekomst misschien nog andere Nederlandse atleten) een goeie match.

Sharon van Rouwendaal is Olympisch kampioene op de 10km open water. "Sportzot, het nieuwe alcoholvrije bier van Brouwerij De Halve Maan heeft mij gevraagd om ambassadrice te zijn. Natuurlijk doe ik dat, wat een eer! Ik vind het een geweldige optie voor sporters dat we alcoholvrij bier kunnen drinken en er toch gezellig bij kunnen zijn. Na m'n race in Tokyo zie ik jullie aan de bar om lekker te proosten onder het genot van een Sportzot."

Eerder deze zomer kondigde het merk reeds de samenwerking aan met enkel Belgische topatleten, zoals marathonvedette Koen Naert, zwemmer Pieter Timmers, judoka Dirk Van Tichelt en roeiers Niels Van Zandweghe en Tim Brys.

Brouwerij De Halve Maan investeert met SPORTZOT in veelbelovende getalenteerde topatleten uit België én Nederland, die ZOT VAN SPORT zijn. Xavier Vanneste, Managing director: "We willen met het merk een duidelijke link naar de sportwereld leggen, door jonge veelbelovende atleten die trainen voor de Olympische Spelen in Tokio, te gaan steunen in hun intensief traject. Achter de schermen wordt zwaar gewerkt om een medaille te behalen. Vooral topatleten van disciplines 'onder de radar' beschikken niet altijd over de nodige middelen om op comfortabele manier hun doel te bereiken. Daarin hopen we met SPORTZOT een verschil te kunnen maken."SPORTZOT is snel uitgegroeid tot een vaste waarde in het alcoholvrije segment. De vraag naar SPORTZOT uit de Nederlandse markt blijft groeien: "Een belangrijk deel van de Sportzot-productie gaat naar Nederland. Met het visier op verdere verankering, is de samenwerking met Sharon van Rouwendaal (en in de toekomst misschien nog andere Nederlandse atleten) een goeie match.Sharon van Rouwendaal is Olympisch kampioene op de 10km open water. "Sportzot, het nieuwe alcoholvrije bier van Brouwerij De Halve Maan heeft mij gevraagd om ambassadrice te zijn. Natuurlijk doe ik dat, wat een eer! Ik vind het een geweldige optie voor sporters dat we alcoholvrij bier kunnen drinken en er toch gezellig bij kunnen zijn. Na m'n race in Tokyo zie ik jullie aan de bar om lekker te proosten onder het genot van een Sportzot."Eerder deze zomer kondigde het merk reeds de samenwerking aan met enkel Belgische topatleten, zoals marathonvedette Koen Naert, zwemmer Pieter Timmers, judoka Dirk Van Tichelt en roeiers Niels Van Zandweghe en Tim Brys.