Sportieve workshops voor het goede doel in oude kazernesite in Sijsele

Vier studentes uit de Brugse regio slaan de handen in elkaar om van het evenement ‘Bond & Beyond Experience’ een succes te maken. © GF
Piet De Ville
Piet De Ville Medewerker KW

Op zaterdag 18 mei organiseren vier studentes uit de Brugse regio op de oude kazernesite in Sijsele het evenement ‘Bond & Beyond Experience’. Bedrijven en vriendengroepen kunnen er een dag vol sportieve workshops, games en een afterparty beleven ten voordele van Think Pink, de nationale borstkankercampagne.

De studentes Josephine Stragier, Annie Gielens, Pauline Vandercasteelen en Shari Danneels organiseren op zaterdag 18 mei een groots opgezet evenement ten voordele van Think Pink, de nationale campagne tegen borstkanker. ‘Bond & Beyond Experience’, zoals het evenement heet, heeft plaats in ‘Kwartier 51’, ook wel bekend als de oude kazernesite in Sijsele.

“’Bond & Beyond Experience’ is een evenement voor bedrijven en vriendengroepen waarbij teambuilding centraal staat, en dit alles dus ten voordele van Think Pink”, zegt Pauline Vandercasteelen namens de organisatie. “Onze gezamenlijke passie ligt bij het organiseren van evenementen en daarbij willen we alles tot in de puntjes uitwerken. We zijn ervan overtuigd dat we als team sterk staan en dit initiatief ten voordele van een heel belangrijk goed doel tot een goed einde kunnen brengen. Bedoeling is dus om bedrijven en vriendengroepen de kans te bieden om samen te komen, plezier te beleven en tegelijk een goed doel te steunen.”

Programma

Tijdens het evenement kunnen groepen dus vooral sportieve workshops volgen en het ook tegen elkaar opnemen in onder meer boks, fitdance en in de competetive corner. Er worden ook yogasessies voorzien. De yoga wordt begeleid door Okinawa uit Aalter, de boksworkshop door Brugse Beer uit Assebroek (Brugge) en de Fitdance door Favorite Dance Spot uit Oostende. Wie een hongertje voelt opkomen kan terecht bij de foodtruck Burgerart uit Koekelare en de dorstigen worden gelaafd door de plaatselijk brouwerij Viven, uit Sijsele dus.

Het evenement gaat van start om 13.30 uur en wordt afgesloten om 22 uur. Een dagticket kost 20 euro per persoon en een avondticket, vanaf 18 uur, kost 12 euro. Info: www.bondandbeyondexperience.be.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier