Spoken jagen bij lokale handelaars in Oudenburg loont: maak kans op griezelig prijzenpakket

De formulieren van de halloweenactie Spoken Jagen kunnen nog 31 oktober in de urnes worden gedeponeerd. Op de foto burgemeester Romina Vanhooren, Gino Dumon en Stijn Jonckheere. © Laurette Ingelbrecht
Laurette Ingelbrecht
Laurette Ingelbrecht Medewerker KW

Tot en met 31 oktober loopt bij de lokale handelaars van Oudenburg opnieuw de actie Spoken Jagen.

“Door hun aankopen tijdens deze halloweenactie bij hun favoriete handelaars in Oudenburg te doen, kunnen onze inwoners spookjesstickers verzamelen op een spaarkaart”, legt schepen van Economie Stijn Jonckheere uit.

Spoken vangen

Nog tot eind deze maand ontvang je bij de deelnemende handelaars bij aankoop vanaf 10 euro een sticker met een spookje. Op de spaarkaart is plaats voor vijf gevangen spookjes. Eens de spaarkaart vol kan die in een van de vijf urnes gedeponeerd worden. De urnes vind je op volgende locaties: stadhuis, Weststraat 24; LDC Biezenbilk, Ettelgemsestraat; Okay, Ettelgemsestraat 94; Proxy Delhaize, Eernegemsestraat 25; Spegelaere, Weststraat 6.

Door deel te nemen aan deze actie maak je kans op een griezelig prijzenpakket met daarin ook cadeaubonnen die bij de deelnemende handelaars kunnen worden gebruikt. Enkel de winnaars van de wedstrijd worden achteraf persoonlijk gecontacteerd per telefoon of per mail.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier