“Sinds woensdag geen nieuws meer van haar”: familie wanhopig op zoek naar 14-jarige Zehra uit Wevelgem

Het meisje heeft een vorm van autisme, waardoor ze het vaak moeilijk heeft. © gf
Redactie KW

Vorige week woensdagmorgen ging de 14-jarige Zehra Yüksel haar huis in Wevelgem uit, sindsdien ontbreekt elk spoor van haar. Haar familie is ten einde raad en hoopt haar snel te vinden.

Dinsdag 30 januari liep Zehra voor het eerst weg, maar dankzij haar opa kwam ze terug thuis in Wevelgem. Het 14-jarige meisje heeft een vorm van autisme, waardoor ze het vaak moeilijk heeft. Geschikte hulp vinden is niet eenvoudig, maar woensdag 7 februari zou er een gesprek volgen rond die professionele hulp.

Station Gent Sint-Pieters

Echter, Zehra vertrok ’s morgens vroeg iets na 4 uur. Een dag later werd ze door haar opa opgemerkt aan het station Gent Sint-Pieters. Dit keer kon hij haar echter niet bijbenen. Sindsdien is er geen enkel spoor van het meisje. “We hebben geen enkel nieuws meer en het maakt het mentaal heel moeilijk om dragen”, zegt haar vader Ali.

Opsporingsbericht

De familie plaatste zondag een opsporingsverzoek online in de hoop haar te vinden. Het meisje is 1,68 meter groot en heeft donkerbruin haar en bruine ogen. Ze droeg op het moment van haar verdwijning een beige cargobroek, een bruine hoodie met rits, witte sneakers van het merk Puma en een zwarte sporttas met grijze accenten. De laatste keer dat ze gespot werd, had ze een donkere broek aan.

Wie tips heeft, kan contact opnemen met de politie.

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier