Samson & Marie komen naar Marktplein van Ingelmunster: “Uitkijken naar feestelijke zomer!”

Samson & Marie komen naar het Marktplein. Gratis toegang! © FODI
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Ook dit jaar is Ingelmunster de plaats bij uitstek om de spannende matchen van de Rode Duivels te volgen op groot scherm. Vanaf 17 juni juichen we voor ons Belgisch voetbalelftal tijdens het EK 2024. Het gemeentebestuur slaat opnieuw de handen in elkaar met de lokale cafés en verenigingen om de voetbalfeestjes in goede banen te leiden.

Vakantie, zon, steengoede muziek, verkoelende drankjes, goede vrienden, denderend feest: dat is Ingelmunster Zomert, het gratis zomerfestival in eigen gemeente. Op zaterdag 13 juli geniet je van een toffe avond met optredens op het Marktplein. Het muziekfeest wordt gestart met de vrolijke liedjes van Samson en Marie, daarna zingt iedereen mee met de hits van Bart Kaëll. Wie het wenst, kan dansen op de opzwepende beats van Sylver. De avond wordt afgesloten met DJ Wout. Dit is alvast een fantastisch feestje om je vakantie goed in te zetten.

Schepen van Evenementen Trui Lambrecht: “We zijn volop bezig met de voorbereidingen voor het zomerprogramma in onze gemeente. We kijken uit naar een feestelijke zomer op ons Marktplein!”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier