Robbe Kesteloot en Abdullah Dubad winnen sporttrofee in Anzegem

Abdullah Dubad en Robbe Kesteloot zijn de sportfiguren van 2019. V.l.n.r. Yannick Ducatteeuw (Inzet), Abdullah Dubad, Robbe Kesteloot en Gino Devogelaere (SAMENéén). © GV
Redactie KW

Vrijdagavond werden onder grote belangstelling de sportlaureaten van Anzegem gehuldigd. Het aantal talentvolle sporters in Anzegem is op zijn minst indrukwekkend te noemen.

De sporttrofee van 2019 in Anzegem gaat naar Robbe Kesteloot bij de min 16-jarigen en naar Abdullah Dubad bij de plus 16-jarigen.

Robbe werd Europees kampioen kenpo (gevechtssport/zelfverdediging). Abdullah werd onder meer provinciaal, Vlaams en Belgisch kampioen veldlopen, Vlaams kampioen piste 1.500m, Belgisch kampioen piste 3.000m junioren en behaalde een tweede plaats op het provinciaal kampioenschap aflossing 800m.

De sprankelende Anzegemse Gym Sisters kleurden de avond.
De sprankelende Anzegemse Gym Sisters kleurden de avond.© GV

Voor sportverdienste van 2019 werden er drie trofeeën uitgereikt: de eerste ging naar Eddy De Wambersie en zijn echtgenote Vera, Carlos Debruyne en Freddy Noreilde van WTC Klim-Op, als tweede Koen Hollebecq van De Textieltrekkers en de derde trofee ging naar Frank Deleersnijder en Dieter T’siolle van duikclub Stingrays.

De sportploegen van 2019 zijn beide van SV Anzegem: de U15 en het eerste elftal. U15 speelde kampioen en het eerste elftal promoveerde naar eerste provinciale.

De uitreiking gebeurde in aanwezigheid van schepen van Sport Yannick Ducatteeuw (Inzet) en burgemeester Gino Devogelaere (SAMENéén).

(GV)

De rugbyploeg Tiegem Tigers geeft het beste van zichzelf tijdens een stevige haka.
De rugbyploeg Tiegem Tigers geeft het beste van zichzelf tijdens een stevige haka.© GV

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier