Ine Deburchgraeve, communicatieverantwoordelijke PZ Westkust: "Oplichters vragen om de eindafrekening van het afgelopen jaar te betalen via een overschrijving op een Duits rekeningnummer. Verscheidene inwoners uit onze politiezone kregen zo'n mail. Wij benadrukken dat mensen die een dergelijke mail ontvingen hier zeker niet moeten op ingaan, maar dat ze de mail onmiddellijk moeten verwijderen."

"De Watergroep bevestigde dat het om VALSE mails gaat. Burgers die zo'n mail krijgen of al hebben ontvangen hoeven ons NIET te bellen, tenzij ze daadwerkelijk geld hebben overgeschreven. Onze diensten zijn op de hoogte." (MVO)

Ine Deburchgraeve, communicatieverantwoordelijke PZ Westkust: "Oplichters vragen om de eindafrekening van het afgelopen jaar te betalen via een overschrijving op een Duits rekeningnummer. Verscheidene inwoners uit onze politiezone kregen zo'n mail. Wij benadrukken dat mensen die een dergelijke mail ontvingen hier zeker niet moeten op ingaan, maar dat ze de mail onmiddellijk moeten verwijderen.""De Watergroep bevestigde dat het om VALSE mails gaat. Burgers die zo'n mail krijgen of al hebben ontvangen hoeven ons NIET te bellen, tenzij ze daadwerkelijk geld hebben overgeschreven. Onze diensten zijn op de hoogte." (MVO)