Bij aankomst van de spelersbus wachtten duizenden supporters de bus op. Om een beter zicht te hebben, kropen tientallen supporters omhoog. In de meeste gevallen was dat het dak van een frietkot, verkeersborden of omheiningen, maar verschillende fans gingen wel héél ver en kropen op graven en urnemuren. Dat botste op heel wat verontwaardiging.

In die mate zelfs dat de politie nu alle beschikbare beelden zal onderzoeken om te bekijken of de grafklimmers strafrechtelijk vervolgd moeten worden. Eenvoudig wordt dat niet. Het merendeel van de beelden is troebel door de dikke rookwolken die rond het stadion hingen. Voorlopig zijn er nog geen officiële klachten binnen gelopen van nabestaanden. (MM)

Bij aankomst van de spelersbus wachtten duizenden supporters de bus op. Om een beter zicht te hebben, kropen tientallen supporters omhoog. In de meeste gevallen was dat het dak van een frietkot, verkeersborden of omheiningen, maar verschillende fans gingen wel héél ver en kropen op graven en urnemuren. Dat botste op heel wat verontwaardiging.In die mate zelfs dat de politie nu alle beschikbare beelden zal onderzoeken om te bekijken of de grafklimmers strafrechtelijk vervolgd moeten worden. Eenvoudig wordt dat niet. Het merendeel van de beelden is troebel door de dikke rookwolken die rond het stadion hingen. Voorlopig zijn er nog geen officiële klachten binnen gelopen van nabestaanden. (MM)