OudenburgIsWatWeDelen brengt eigen lied uit

Redactie KW

Woensdag 1 juli opent de pop-up Bar Abbaye op het binnenplein van de Abdijhoeve. Deze maand worden heel wat challenges uitgevochten tussen verscheidene bubbels van maximum tien personen. De winnaar krijgt uiteindelijk tijdens de maand juli gratis drank in de pop-up bar.

De bubbel ‘OudenburgIsWatWeDelen – Bar Abbaye’ pakt uit met een eigen lied, waarin ook burgemeester Anthony Dumarey te horen is. Het nummer is te beluisteren op de Facebookpagina van de groep.

Uitdelen van mondmaskers

“We willen de naam van onze bubbel waarmaken en ons lied, dat terug te vinden is op onze Facebookpagina, met alle Oudenburgnaars en ver daarbuiten delen”, zegt Stefaan Reynaert, PR-verantwoordelijke van de bubbel. “Daarom roepen we iedereen op om de clip massaal te delen. Onze doelstelling is minimum 9.497 views, het aantal inwoners van onze stad.” Eerder deze week pakte de bubbel uit met een andere actie, die het samenhorigheidsgevoel onder de Oudenburgenaars moet versterken. De leden hielpen mee met het uitdelen van de mondmasker van de federale overheid.

Naast Stefaan Reynaert bestaat de groep OudenburgIsWatWeDelen uit Oudenburgnaars Jeroen Lingier, Gianni Koten, Jonathan Borguet, Martyn Syryn, Alessio Billiet, Andres ‘t Kint, Milan Denolf, Thomas Salens en Kenny Vandekerckhove, recentelijk verhuisd uit Oudenburg. (LIN)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier