Open en bloot op straat: Meens koppeltje maakt het bont op de Grote Markt

Drie jongeren lieten zich even gaan op de Grote Markt van Menen. © gf
Christophe Lefebvre
Christophe Lefebvre Medewerker KW

In de fleur van het leven, met de hormonen die op hol slaan, kan een mens soms zin krijgen in wat plezier. Vorig weekend was het voor een jong koppeltje niet anders en ze besloten toe te geven aan hun verlangens… op de Grote Markt van Menen.

De videobeelden, die ondertussen vlot hun weg naar de sociale media hebben gevonden, laten weinig aan de verbeelding over. Rond middernacht belandt een koppeltje tegen de gevel van een lokaal café. Met de boezem ontbloot laat de vrouw er geen gras over groeien: de rok gaat omhoog en de jonge kerel gaat zijn gang. Automobilisten, die net op dat ogenblik passeren, kunnen genieten van het spektakel, maar de twee laten zich niet meteen van de wijs brengen.

Niet veel later wordt ook een tweede jongeman, die het tafereel al eerder zag, overmand door een plotse testosteronpiek. En ook hij besloot even zijn mannelijkheid tentoon te spreiden. Helaas voor hem werd de tweede vrijpartij onderbroken door de koplampen van een parkerende wagen. Wie het trio in kwestie is, is onbekend, al circuleren ondertussen de wildste geruchten over hun identiteit.

Open en bloot op straat: Meens koppeltje maakt het bont op de Grote Markt
© gf

De politie, die ook lucht kreeg van de zaak, is heel wat minder onder de indruk van de talenten van de drie. “Dit is zeer zeker niet de geschikte plaats om even snel snel gas te geven”, laat commissaris Stefaan Vannieuwenhuyse ons weten. “Misschien waren ze geïnspireerd door Kamping Kitsch, daar zijn de tolerantiegrenzen heel wat ruimer alvast. Onze diensten hebben alvast een onderzoek opgestart en een proces-verbaal van schending van de openbare zeden zal volgen.”

Hilarisch, sensueel of bedroevend? De meningen over de handelingen op de video zijn verdeeld. Over één ding zijn de mensen het wel eens: Menen leeft.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier