Ook zomerbar Botaniek 2.0 ging van start in Kortrijk

Ook de zussen Mietje en Lisa Kesteleyn, die twee jaar geleden de zomerbar runden kwamen met hun gezin en vrienden proeven van de zomersfeer op de boerderij waar ze opgroeiden. © (Foto EDB)
Redactie KW

Op het erf van de gezellige hoeve aan het Evolispark ging op zaterdag 1 juni onder een stralende zon zomerbar Botaniek 2.0 van start.

Nadat zomerbar Botaniek in 2017 een enorm succes gebleken was, zet Tim Poppe (35) samen met zijn rechterhand Glenn Debrabandere zomerbar Botaniek in een 2.0 versie verder.

“Het concept op het romantische erf van de omwalde hoeve bij het Evolispark wordt verder gezet en uitgebreid”, aldus Tim Poppe. Glenn Debrabandere vervolgt dat de zomerbar opent bij droog weer. “Over de middag breiden we het concept uit met een lunch met slaatjes en broodjes. We werken hiervoor samen met een traiteur. Dat is heel interessant voor de vele bedrijven die hier Evolis gevestigd zijn. Je kan ook je picknick meenemen en hier opeten. We verwachten wel drankafname bij ons. Tijdens de weekends zijn we van plan om regelmatig een foodtruck te plaatsen.”

Strandjes aan het water

Aan animatie ontbreekt het niet bij Bar Botaniek 2.0. Je kan er vertoeven op het erf en op verschillende terrasjes aan het water en kinderen kunnen er naar hartenlust spelen. Er liggen ook petanquebanen.

Groepen, verenigingen of bedrijven kunnen hier ook gratis één van de verschillende strandjes afhuren. Zo kan je gezellig vertoeven in een aparte omgeving.” Bedrijven tonen al interesse hiervoor. Ook de inzet van de vakantieperiode en feestjes kunnen hier op onze zomerbar gebeuren. De zomerbar is open vanaf 11.30 uur en op zondag een uurtje vroeger. Op weekdagen en op zondag sluiten we om 23 uur en op vrijdag en zaterdag om 1 uur.”

Bar Botaniek 2.0. ligt aan de Oudenaardsesteenweg 379 in Kortrijk en is bereikbaar via Evolis. Er is een grote autoparkeerplaats voorzien aan de linkerkant op Evolis. Bij Bar Botaniek zijn er fietsparkeerplaatsen. Reserveren kan via 0472 11 16 29

(EDB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier