Weer internationaal bezoek bij GO! Athena

GO! Athena verwelkomt tot en met 2 maart elf leerlingen en twee leerkrachten uit Italië in het kader van het Erasmus+-project Empowering Young Voices en twee jobshadowers uit Jârvenpään Lukio (Finland). © GF
Redactie KW

GO! Athena verwelkomt tot en met 2 maart elf leerlingen en twee leerkrachten uit Italië in het kader van het Erasmus+-project Empowering Young Voices en twee jobshadowers uit Jârvenpään Lukio (Finland).

In samenwerking met het Liceo Colombini uit de Italiaanse gemeente Piacenza worden de vierdejaars Ewout Bullynck, Mathis Laveyne, Charlotte Meesschaert, Mathys Penson, Darius Vandevyvere en Nina Maria Vanwynsberghe, en de vijfdejaars Amalia Abdoelrahman, Lisa Musseeuw, Leontien Muylaert, Lisa Musseeuw, Jinke Vanbaelenberghe en Lauren Vandenbussche gedurende een week ondergedompeld in de wereld van debatteren, Europees burgerschap, podcasts en radio en leren ze om hun standpunt te verdedigen. Onder begeleiding van leerkrachten Joke Borra, Lies D’hoedt, Morgane Van Tiggel en stagiair Julie Demeûs, brengen ze onder andere een bezoek aan het Europees Parlement in Brussel, en zullen ze woensdagochtend live te horen zijn op Radio Melinda. We zien de groep met Paulina Salmún, een Mexicaanse leerling van het VLUHR die zich specialiseert in mensenrechten. (HH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier