500 euro voor goed doel dankzij Sivi-leerlingen

© JS
Johan Sabbe

Dieuwke Devos, Tilly Van Hulle en Bieke-Katrijn Vanryckeghem, drie leerlingen uit de richting Taal en Communicatie van het Technisch Instituut Sint-Vincentius (Sivi), organiseerden op eigen initiatief een tombola ten voordele van het Caritasfonds van de Scholengroep Sint-Rembert.

De meisjes verzamelden mooie prijzen en slaagden erin om hun 500 lotjes in een mum van tijd te verkopen. De winnaars kunnen zich verheugen op mutsen, petten, zakken snoep, beautypakketjes of een draadloze koptelefoon. De winnende nummers staan op de Facebookpagina van de school. De prijzen kunnen nog tot en met vrijdag 10 februari afgehaald worden.

De leerlingen boekten met de tombola een opbrengst van 500 euro en maken dat geld over aan het Caritasfonds, dat leerlingen steunt die het thuis moeilijk hebben om de eindjes aan elkaar te knopen.

Op de foto van links naar rechts leraar Frederique Delaere, de leerlingen Dieuwke Devos, Tilly Van Hulle en Bieke-Katrijn Vanryckeghem, lerares Lisa Den Baes en adjunct-directeur Peter Decuypere.