JOC De prik in Hooglede opent deuren 66 uren onafgebroken

Het kernbestuur van JOC De Prik is klaar voor hun 66 uren. Op de foto ziet u Bartel De Brabandere, Boaz Verduyn, Olivier Debruyne, Jente Ameye, Karel Wackenier, Fash Adepoju, Flore Van Dorpe en Joke Van Dorpe. (Foto JT)
Redactie KW

Naar jaarlijkse traditie is JOC De Prik tijdens het paasweekend 66 uren onafgebroken open. Het jeugdhuis opent de deuren op vrijdag 25 maart om 12 uur en sluiten ten vroegste op maandagochtend 28 maart om 6 uur. Tijdens deze driedaagse zijn er ook tal van activiteiten gepland.

Voorzitter Jente Ameye vertelt meer: “Elk jaar keren een aantal vaste activiteiten terug. Aangezien Pasen vroeg valt dit jaar, zijn onze 66 uren ook wat vervroegd op de kalender. Vrijdagavond 25 maart staat de Top 66 party op het programma. Alle leden konden hun favoriete platen doorsturen en die werden dan in een lijstje gegoten.”

Bevergemse zaterdag.

“Zaterdagvoormiddag houden we een Bevergem-marathon waarbij we alle afleveringen na elkaar bekijken. In de namiddag zoeken we dan de ‘Beir van ‘t JOC’ tijdens een competitieve spelnamiddag. ‘s Avonds wordt de honger gestild met varkenswangetjes tijdens de Zeugefeesten om daarna af te sluiten met een heuse Kamping Kitsch Klub.”

“Zondagochtend verwelkomen we de oud-leden en hun kinderen tijdens een drink. Het hoogtepunt op zondag is het optreden van ‘Royco Minute Group’ om 21 uur. Zij brengen muziek van Nirvana tot Rihanna. De toegang is gratis. Vervolgens gaan voor de laatste keer alle remmen los om de 66 uren vol te maken.”

Het volledige programma van de 66 uren valt te bekijken op de Facebookpagina van JOC De Prik. Inschrijven voor de varkenswangetjes op zaterdagavond is nog steeds mogelijk. (KT)

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, De Weekbode editie Roeselare.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier