Samen met haar echtgenoot Dimitris Karagiannis vierde Kelly haar verjaardag in alle rust en intimiteit. Ze werd overladen met felicitaties, berichtjes, cadeautjes en bloemen, maar het presentje van haar beste vriendin heeft ze jammer genoeg niet in ontvangst kunnen nemen.

"Zij legde een mooi verjaardagsboeket in het portaal van onze B&B en stuurde me daarna een berichtje dat ik het daar kon oppikken. Superlief, maar ik heb nooit de kans gekregen om de bloemen zelf van dichtbij te bekijken. Enkele voorbijgangers vonden het blijkbaar nodig om míjn cadeau in ontvangst te nemen, zonder enige gêne."

Kelly Werbrouck en en Dimitris Karagiannis., Stefaan Beel
Kelly Werbrouck en en Dimitris Karagiannis. © Stefaan Beel

Op de videobeelden van de bewakingscamera van Le Nord is te zien hoe de voorbijgangers eerst even voorbij stapten en daarna wachtten tot er niemand in de buurt was. "Daarna keerden ze terug en sloegen ze hun slag. Echt de schaamte voorbij. Onze sector bevindt zich momenteel al in erg zwaar weer en dan gebeurt nog zoiets."

Kelly en Dimitris plaatsten de beelden op hun Facebookpagina. "Niet omdat we de bloemen nog terug willen, dat zal niet gebeuren. Het gaat ons om het principe. Zoiets doe je gewoon niet."

© FB Bistro Le Nord
Samen met haar echtgenoot Dimitris Karagiannis vierde Kelly haar verjaardag in alle rust en intimiteit. Ze werd overladen met felicitaties, berichtjes, cadeautjes en bloemen, maar het presentje van haar beste vriendin heeft ze jammer genoeg niet in ontvangst kunnen nemen."Zij legde een mooi verjaardagsboeket in het portaal van onze B&B en stuurde me daarna een berichtje dat ik het daar kon oppikken. Superlief, maar ik heb nooit de kans gekregen om de bloemen zelf van dichtbij te bekijken. Enkele voorbijgangers vonden het blijkbaar nodig om míjn cadeau in ontvangst te nemen, zonder enige gêne."Op de videobeelden van de bewakingscamera van Le Nord is te zien hoe de voorbijgangers eerst even voorbij stapten en daarna wachtten tot er niemand in de buurt was. "Daarna keerden ze terug en sloegen ze hun slag. Echt de schaamte voorbij. Onze sector bevindt zich momenteel al in erg zwaar weer en dan gebeurt nog zoiets."Kelly en Dimitris plaatsten de beelden op hun Facebookpagina. "Niet omdat we de bloemen nog terug willen, dat zal niet gebeuren. Het gaat ons om het principe. Zoiets doe je gewoon niet."