Nieuw speeltoestel voor Slachthuiswijk

Op de foto tonen schepen Gino Dumon, burgemeester Romina Vanhooren en schepen Jens Balliere waar het speelpleintje komt in de Slachthuiswijk. © LIN
Laurette Ingelbrecht
Laurette Ingelbrecht Medewerker KW

Naar aanleiding van de prijsuitreiking gingen marktkramers, een delegatie van het gemeentebestuur, marktgangers en vrijwilligers van Oranje op de foto.

“Hiervoor doen we graag een beroep op de buurtbewoners. Op het grasplein willen we een nieuw speeltoestel plaatsen. Niet alleen omdat buitenspelen gezond is, maar ook om de samenhorigheid in de buurt te vergroten. We hechten veel belang aan de betrokkenheid van de buurtbewoners”, zegt Jens Balliere, schepen van Jeugd. “Door hun ideeën en wensen mee te nemen kunnen we een speelplek creëren die echt aansluit bij de behoeften van de wijk. Daarom vragen we hen naar voorstellen om van dit pleintje een gezellige speel- en ontmoetingsplek te maken. Die kunnen ze nog doorgeven tot woensdag 15 mei via jeugd@oudenburg.be. Op de foto tonen schepen Gino Dumon, burgemeester Romina Vanhooren en schepen Jens Balliere waar het speelpleintje komt in de Slachthuiswijk.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier