Dinsdag 24 december 2019 wordt een heuglijke dag voor Messalyne D'hondt en Jeffrey Vercouttere. De tortelduifjes stapten kort na de middag in het huwelijksbootje in Wevelgem. Een bewuste keuze, zo blijkt. "I love Christmas", glimlacht Messalyne wanneer we haar vragen naar het waarom van hun huwelijksdatum. "Wij houden van Kerstmis en wilden zeker op deze dag trouwen. Vanavond vieren we met een 25-tal vrienden en familie meteen ook ons huwelijksfeest. In zaal Plaza in Wevelgem staan dus twee feesten op één avond gepland."

Messalyne is een 37-jarige arbeidster in de schoonmaaksector, haar kersverse echtgenoot Jeffrey is 34 jaar en werkt als kraanman. Het kerstkoppel woont in de Maalstraat in Moorsele. (WO)

Dinsdag 24 december 2019 wordt een heuglijke dag voor Messalyne D'hondt en Jeffrey Vercouttere. De tortelduifjes stapten kort na de middag in het huwelijksbootje in Wevelgem. Een bewuste keuze, zo blijkt. "I love Christmas", glimlacht Messalyne wanneer we haar vragen naar het waarom van hun huwelijksdatum. "Wij houden van Kerstmis en wilden zeker op deze dag trouwen. Vanavond vieren we met een 25-tal vrienden en familie meteen ook ons huwelijksfeest. In zaal Plaza in Wevelgem staan dus twee feesten op één avond gepland." Messalyne is een 37-jarige arbeidster in de schoonmaaksector, haar kersverse echtgenoot Jeffrey is 34 jaar en werkt als kraanman. Het kerstkoppel woont in de Maalstraat in Moorsele. (WO)