Remi Meyns was vooral geïnteresseerd in techniek en volgde vier jaar avondlessen elektronica. Na vijftien jaar besliste hij om zijn krijtjes aan de kant te leggen en startte met zijn echtgenote Rachel Plovie zijn eigen filiaal van de Duitse firma Rothenberg.

Remi Meyns was de papa van Maria, Marc en Doris Dewilde, Katrien en Erik Van Hove. Zijn kleinkinderen zijn Natalie en Joachim De Koker-Denil, Nick en Nancy Meyns-Geuens, Karen en Bart Meyns-Calmeyn, Bob en Ariel Van Hove-Langevin, Bette en Gil Van Hove-Barkan. Remi was de overgrootvader van Sverre, Juune, Ruben en vriendin Drew, Lucas, Laura en Nomi.

De afscheidsplechtigheid vindt op zaterdag 23 november om 10.30 uur plaats in de Sint-Eligiuskerk van Ettelgem.

(LIN/ foto LIN)

Remi Meyns was vooral geïnteresseerd in techniek en volgde vier jaar avondlessen elektronica. Na vijftien jaar besliste hij om zijn krijtjes aan de kant te leggen en startte met zijn echtgenote Rachel Plovie zijn eigen filiaal van de Duitse firma Rothenberg.Remi Meyns was de papa van Maria, Marc en Doris Dewilde, Katrien en Erik Van Hove. Zijn kleinkinderen zijn Natalie en Joachim De Koker-Denil, Nick en Nancy Meyns-Geuens, Karen en Bart Meyns-Calmeyn, Bob en Ariel Van Hove-Langevin, Bette en Gil Van Hove-Barkan. Remi was de overgrootvader van Sverre, Juune, Ruben en vriendin Drew, Lucas, Laura en Nomi.De afscheidsplechtigheid vindt op zaterdag 23 november om 10.30 uur plaats in de Sint-Eligiuskerk van Ettelgem.(LIN/ foto LIN)