Marnixring Brugge Simon Stevin steunt vzw Brugse welzijnsschakel Integraal met mooie cheque

Zittend v.l.n.r.: zuster Noëlla Lapon, Marijke Julien, medewerkster vzw Integraal, Arnold Naessens en Annemie Vindevogel van MR Brugge Simon Stevin; rechtstaand v.l.n.r. Carlos Knockaert, Thibault Martens, Jan Van Meirhaeghe, voorzitter Peter Van Kerschaever van vzw Integraal, voorzitter Marc Vens van MR Brugge Simon Stevin, Roland Van Keirsbilck en Noël Ramon. © CGRA
Redactie KW

Marnixring Brugge Simon Stevin schonk woensdag een cheque ter waarde van 2.000 euro aan de Brugse welzijnsschakel Integraal. Het is ondertussen al het 14de jaar op rij dat MR Brugge Simon Stevin de vzw Integraal financieel steunt.

Die steun zorgt er mee voor dat de vzw Integraal, die op 25 november zijn 25-jarig bestaan viert, zijn werking kan voortzetten. De vzw Integraal doet er alles aan om armoede uit te sluiten en kansarmen in de maatschappij te helpen integreren. Uitsluitend met de hulp van talrijke vrijwilligers, momenteel zo’n 230, richt haar werking zich vooral op (kans)arme groepen, waarbij migranten een belangrijk segment zijn. Met diverse initiatieven poogt zij hun integratie te stimuleren en zodoende (meer) kansen te bieden in de maatschappij. (CGRA)