Lore Sabot (32) is Miss Exclusive Water

Lore Sabot nam deel aan de finale van Miss Exclusive. Daarin kroonde ze zich tot Miss Exclusive Water. Daarbovenop won ze ook de Social Media Award. © Foto Coghe
Emmy Dens
Emmy Dens Medewerker KW

Enkele maanden geleden stelden we Lore Sabot (32) voor, die deelnam aan de finale van Miss Exclusive 2024. Ondertussen is deze finale achter de rug, en blikken we samen met Lore terug.

In een spetterende slotshow in de Gentse stadsschouwburg volledig in het thema van Hollywood evoceerden de deelnemers de evolutie van startende cheerleaders tot echte diva’s. Lore: “Ik ben best trots op mezelf, dat ik het lef en zelfvertrouwen heb gehad om de catwalk op te gaan en mijn ding te doen”, opent ze.

Stevig dossier

De jury, bestaande uit een aantal mediafiguren en sponsors, beoordeelde niet alleen de show maar ook de inspanningen die de deelnemers geleverd hadden om eigen sponsors te zoeken, hun activiteit op sociale media en uiteraard hun algemene présence.

“Ik had een stevig dossier opgesteld, waarmee ik op zoek ging naar sponsors”, legt Lore uit. “Daar heb ik mooie en interessante contacten aan overgehouden en in de toekomst zullen hier hopelijk nog mooie samenwerkingen uit voortvloeien.”

Lore was ook heel erg actief op sociale media, en dat was een van de doorslaggevende factoren waarom zij met de Social Media Award aan de haal ging. “Er was ook een soort publieksjury”, vertelt Lore. “Dankzij de vele stemmen van mijn vrienden, familie en sponsors eindigde ik daar op de eerste plaats.”

We vroegen ons uiteraard af hoe Lore zelf het geheel ervaren heeft, en wat haar toekomstplannen zijn. Lore: “Aan deze verkiezing is geen prijzenpakket verbonden, maar uiteraard zal ik aanwezig zijn op een aantal fijne evenementen, onder andere georganiseerd door mijn sponsors. Dat is belangrijk, maar voor mij persoonlijk was deze verkiezing ook een speciale ervaring. Ik heb voor mezelf het bewijs geleverd dat er altijd wel kansen komen en nieuwe deuren opengaan als je ervoor werkt. Ik kijk dan ook positief naar de toekomst en ben ervan overtuigd dat er nog mooie dingen in het verschiet liggen.”

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier