Lokale groepen laten zich van hun beste kant zien tijdens Deerlijk OntPOPt

Er heerste een toffe ongedwongen sfeer tijdens Deerlijk OntPOPt. Van links naar rechts herkennen we Suzy Casteur, Geert Parmentier, Dirk Hanssens, schepen van Cultuur van Deerlijk Regine Rooryck en Dirk Demeurie. © Foto DRD
Redactie KW

De eerste editie van Deerlijk OntPOPt werd een meevaller over de hele lijn. Er was behoorlijk wat volk in de evenementenhal Uzien. de Deerlijkse groepen zetten hun beste beentje voor en er heerste een toffe, ongedwongen sfeer.

Er stonden enkel lokale artiesten op het programma en de opbrengst was voor een jeugdig lokaal goed doel. De zes erkende Deerlijkse jeugdbewegingen zorgden mee voor een vlotte gang van zaken.

Stevig feestje

Het was nog vroeg toen poprockband King Simon de aftrap gaf, maar dat belette de groep niet om er meteen stevig in te vliegen en een feestje te bouwen. Olivier Vanpeteghem, Stijn Callens en Tom Calleeuw, drie leden van de band die Deerlijk OntPOPt boven de doopvont hielden, genoten met volle teugen.

Daarna volgden nog optredens van het rapperscollectief Minstens, Dogwalker, de metalband Highway Jack en Jérémie Vrielynck. Def Value mocht het orgelpunt plaatsen.

Genieten met volle teugen

Zanger-frontman Marino Dendooven en zijn maats bewezen een kwarteeuw na de start dat ze nog altijd kunnen knallen. Het publiek genoot met volle teugen. De initiatiefnemers durfden nog geen voorspellingen doen maar deze Deerlijk OntPOPt is voor herhaling vatbaar.

(DRD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier