Lokaalmarkt Roeselare organiseert grote Kadobonnen-actie in november

Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Vier weken lang organiseert Lokaalmarkt Roeselare een grote Kadobonnen-actie. Elke vrijdag van november maken klanten kans op een Roeselare Kadobon van 500 euro of één van de 20 bonnen van 20 euro.

Lokaalmarkt Roeselare is een wekelijkse en overdekte versmarkt op vrijdagmiddag in de Sint-Amandskerk. Op de markt koop je rechtstreeks van producenten en boeren uit de streek. Ook via de webshop kun je je aankopen doen en die tijdens de laatste twee uren van de markt oppikken. Door de huidige omstandigheden blijven de bar en het kinderatelier dicht: iets om opnieuw naar uit te kijken.

Marktverantwoordelijke Melanie Vanstaen legt uit: “Deelnemen kun je elke vrijdag in november bij het aankopen van je producten op Lokaalmarkt of wanneer je je online bestellingen komt ophalen. Na afloop van elke markt loot een onschuldige hand 21 winnaars. Daarbij winnen twintig klanten een Roeselare Kadobon van 20 euro en één klant een bon van 500 euro. De winnaars worden telkens op de eerstvolgende markt bekendgemaakt. Klanten dienen dus op de markt zelf hun prijs op te halen. Kom je er niet om, dan gaan de niet-opgehaalde bonnen opnieuw in de pot.”

Samenwerking

Voor de actie slaat Lokaalmarkt de handen in elkaar met Stad Roeselare en vzw Shopping & Centrum Roeselare. Die laatste schenkt elke week 1 Roeselare Kadobon van 500 euro weg. Stad Roeselare promoot met de actie de korte keten, waarbij de consument rechtstreeks van de producent koopt. Tegelijk komt ook Roeselare als shoppingstad in de kijker te staan. De Roeselare Kadobon is bij meer dan 100 winkels in te ruilen.

Veilig shoppen

De voorbije jaren was de campagne telkens een groot succes. “We hopen dat deze wedstrijd ook dit jaar opnieuw een reden is om mensen ‘uit hun kot’ te lokken. Op onze overdekte markt houden we rekening met alle veiligheidsmaatregelen. Mensen die liever niet op de markt rondlopen, kunnen ook online bestellen en hun boodschappen tijdens de markt oppikken. Zo kan elke klant met een gerust hart shoppen én deelnemen aan deze Kadobonnen-actie.”

“Slechts een paar winnaars heeft zijn Roeselare Kadobon vorig jaar op Lokaalmarkt zelf verzilverd”, vervolgt Melanie. “Veel bonnen hebben dus de weg naar andere winkels in Roeselare gevonden. Opzet geslaagd.”

Lokaalmarkt Roeselare vindt elke vrijdagmiddag van 15 tot 19 uur plaats in de Sint-Amandskerk op het De Coninckplein. Meer info op www.lokaalmarkt.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier