Leerlingen Broederschool zorgen met fleecedekens voor extra warmte in Roeselare

De leerlingen met hun fleecedekens. (foto Jos)© (foto Jos)
De leerlingen met hun fleecedekens. (foto Jos)© (foto Jos)
Redactie KW

Dertien leerlingen van het vijfde jaar Economie-Moderne Talen uit de Broederschool hebben hun schouders gezet onder de minionderneming ‘Fleecee’. Met de frisse eindejaarsavonden in het verschiet, willen ze op die manier voor wat knusse warmte zorgen.

Zoals de traditie het wil, zetten de Broederschoolleerlingen van deze richting een minionderneming op poten. “Dit jaar werd onze klas opgesplitst in twee groepen”, zegt Roeselarenaar Tibo Breemersch (16), die na zijn middelbaar graag verder zou gaan in de economische sector. “Zelfstandig een bedrijf opstarten en uitbouwen, is zeker één van mijn toekomstdromen”, aldus Tibo. “Met deze klassikale opdracht is het de bedoeling dat we onze weg vinden in de wereld van het ondernemerschap. Een eigen rekening openen of zelf aandeelhouders zoeken. Iedereen heeft zijn taak. We werken met een financieel, een administratief, een commercieel met daarnaast nog een gedreven technisch team.”

Ideaal kerstgeschenk

“De koude dagen die eraan komen én het feit dat we tegenwoordig les krijgen met open ramen, wat veel medeleerlingen soms wel wat frisjes vinden, deed ons voor dit product kiezen. Volgens ons is dit ook het ideale kerst- of nieuwjaarsgeschenk. Voorlopig hebben we al 120 dekentjes verkocht. Onze kwaliteitsvolle dekens zijn te verkrijgen in de kleuren limegreen, fuchsia en turquoise op een grootte van 150 op 200. Ze kosten 20 euro. (KK)

Voor de ontwikkeling werken we samen met Artico Roeselare. Geïnteresseerden mogen mailen naar fleecee2020@gmail.com of surfen naar onze Facebook- en Instagrampagina Fleecee.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier