Laatstejaarsstudenten organiseren op Internationale Vrouwendag modeshow voor Think Pink

V.l.n.r. studente Margaux Strubbe, Inge Foulon (Lingerie Marie), studente Justine Scheirlynck, Ilse Vieren (FortyFour), studente Ine Maebe en Julie Misplon (docente Vives). © gf
Erik De Block
Erik De Block Medewerker KW

In samenwerking met kledingwinkel FortyFour in de Wervikstraat in Beselare en lingeriewinkel Lingerie Marie op het Sint-Maartensplein in Wervik organiseren drie laatstejaarsstudenten eventmanagement aan de hogeschool Vives Kortrijk een modeshow op Internationale Vrouwendag, vrijdag 8 maart, vanaf 19 uur. De modeshow vindt plaats in Tous Ensemble langs de Houthemsesteenweg in Komen.

De modeshow wordt gecombineerd met boeiende sprekers over borstkanker. Zo komt er een arts die zelf borstkanker heeft gehad. Tot slot is er een receptie tot 23 uur.

De drie studenten zijn Justine Scheirlynck uit Kruiseke, Ine Maebe uit Lauwe en Margaux Strubbe uit Brugge. “Tijdens de modeshow worden mode en solidariteit gecombineerd voor het goede doel Think Pink”, vertelt het trio. “Op de modeshow zullen prachtige kleren en lingerie te zien zijn om de diversiteit van vrouwelijke schoonheid te vieren. Het doel van het evenement is om bewustwording te creëren voor borstkankerpreventie en -onderzoek.”

Kracht en moed

“Dit is meer dan alleen een modeshow. Het is een viering van kracht, moed en samenhorigheid onder vrouwen, terwijl we ons inzetten voor een zaak die in het leven van velen een rol speelt. De samenwerking tussen FortyFour en Lingerie Marie belooft onvergetelijk te worden. De kledij en lingerie worden gedragen door modellen van beide winkels.”

Alle winst van de ticketverkoop en donaties tijdens het evenement zullen rechtstreeks naar Think Pink gaan, ter ondersteuning van hun voortdurende inspanningen en bewustwordingscampagne.

Goodiebag

Tickets kosten 25 euro, een welkomstdrankje en -hapje inbegrepen. Daarnaast krijgen de aanwezigen ook een gevulde goodiebag vol verrassingen, gratis foto’s in de photobooth en onvergetelijke herinneringen aan een avond vol elegantie en stijl. Er is plaats voor 150 à 200 personen.

Tickets zijn te bestellen via Tickets Fashion for Think Pink (tickoweb.be).

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier