KLJ pakt opnieuw uit met spetterend en gevarieerd feestweekend: van levend tafelvoetbal tot truck- en tractorwijding

Aarsele is één grote familie die doorheen de activiteiten naar elkaar toegegroeid is. © KeMa
Redactie KW

Naar jaarlijkse traditie pakt KLJ Aarsele weer uit met een feestweekend. In het weekend van 30 augustus plant de organisatie, onder het motto voor elk wat wils, heel wat activiteiten.

“Starten doen we ons feestweekend op vrijdag 30 augustus waar we een KLJ-café met levend tafelvoetbal organiseren. Bezoekers zijn vanaf 19.30 uur welkom in onze feesttent voor frisse drankjes en verschillende spelletjes levend tafelvoetbal. Er is uiteraard ook een streepje muziek en enthousiaste KLJ-leden staan voor je klaar”, vertelt voorzitster Fien Comyn.

Bacardi Razz

“De dag erna zetten we ons feestweekend verder met onze spetterende en zo goed als nieuwe fuif, Nacht van de Razz. De muzikale deuntjes worden voorzien door twee dj’s uit de streek. Een geweldige licht- en geluidsbediening geven de fuif een extra dimensie en cateraar Tom Worst rekent af met de hongerige magen. Samen met onze leden beloven we er alvast een editie van te maken om u tegen te zeggen. Hierbij willen we onze speciale Bacardi Razz (3+1 gratis) nog extra in de verf zetten.”

De derde feestdag begint relatief vroeg. “Op zondag 1 september ontvangen we om 9.30 uur onze gasten voor de truck- en tractorwijding. We verwelkomen graag een uitgebreid aanbod aan trucks, camionetten, quads… een ideale manier om reclame te maken dus. Enkel personenwagens zijn uitgesloten.”

Afterparty

De colonne voertuigen vertrekt om 10 uur. “Achteraf kunnen de deelnemers en andere bezoekers genieten van een heerlijke steak à volonté met frietjes. Uiteraard is een afterparty niet uitgesloten.”

Alle activiteiten vinden plaats in de loods van Olivier Malfait aan de Deinsesteenweg 187 in Aarsele. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de bestuursleden.

“Buiten ons feestweekend organiseren we nog heel wat activiteiten voor onze fantastische leden. KLJ Aarsele is één grote familie die doorheen de activiteiten naar elkaar toegegroeid is. Noteer alvast 11 en 12 april 2025 in je agenda voor ons heerlijk ribfestijn en de Nacht van de Jupiler.” (KM)

Info: www.facebook.com/klj.aarsele.96.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier