Met dat idee trok Ulrike naar Ilse Commeene van kinderopvang 't Bengelhof, eveneens uit Sint-Eloois-Winkel. Een topidee vond ook Ilse en al snel sloegen ze de handen in elkaar en het idee groeide als een paddenstoel.

Op maandag gingen beide opvangcentra aan de slag met hun kids. "Bij Oeleboele zorgden we voor een potje met warmte (papieren vlammetje), in 't Bengelhof werd het een glitterpotje met een bloemetje. Elke attentie werd ingepakt en voorzien van een klein tekstje om de bewoners een hart onder de riem te steken."

Brede glimlach aan beide zijden

Woensdagvoormiddag werden de attenties, eentje voor elke bewoner, aan de deur van het wzc Rustenhove afgegeven. Ulrike, Ilse en enkele kindjes uit de opvang konden zwaaien naar de bewoners, gescheiden door de grote ramen, maar het toverde een brede glimlach op de gezichten aan beide zijden.

Ulrike en Ilse drukken op die manier ook hun dank uit voor het personeel van de zorgcentra, die in deze bange tijden paraat staan. "Wij blijven voor de kindjes zorgen, zolang het kan en mag. Uiteraard met extra aandacht voor hygiëne, gebruik van de ruimtes, activiteiten en de maatregelen die door de overheid zijn opgelegd of nog opgelegd zullen worden. We hopen dat deze crisis zo snel mogelijk bezworen wordt en dat het leven weer zijn normale gangetje kan gaan."

(EDH)

Met dat idee trok Ulrike naar Ilse Commeene van kinderopvang 't Bengelhof, eveneens uit Sint-Eloois-Winkel. Een topidee vond ook Ilse en al snel sloegen ze de handen in elkaar en het idee groeide als een paddenstoel.Op maandag gingen beide opvangcentra aan de slag met hun kids. "Bij Oeleboele zorgden we voor een potje met warmte (papieren vlammetje), in 't Bengelhof werd het een glitterpotje met een bloemetje. Elke attentie werd ingepakt en voorzien van een klein tekstje om de bewoners een hart onder de riem te steken."Woensdagvoormiddag werden de attenties, eentje voor elke bewoner, aan de deur van het wzc Rustenhove afgegeven. Ulrike, Ilse en enkele kindjes uit de opvang konden zwaaien naar de bewoners, gescheiden door de grote ramen, maar het toverde een brede glimlach op de gezichten aan beide zijden. Ulrike en Ilse drukken op die manier ook hun dank uit voor het personeel van de zorgcentra, die in deze bange tijden paraat staan. "Wij blijven voor de kindjes zorgen, zolang het kan en mag. Uiteraard met extra aandacht voor hygiëne, gebruik van de ruimtes, activiteiten en de maatregelen die door de overheid zijn opgelegd of nog opgelegd zullen worden. We hopen dat deze crisis zo snel mogelijk bezworen wordt en dat het leven weer zijn normale gangetje kan gaan."(EDH)