Kerstconcert met Johnny Logan dan toch geannuleerd in Roeselare

Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

De Gilde der Erepoorters heeft beslist om het concert van Johnny Logan & The New Bis Band met koor Laudato Si in het voorprogramma, voorzien voor zaterdag 18 december 2021 in cultuurcentrum De Spil in Roeselare, af te gelasten.

“De huidige gezondheidstoestand met een hoog aantal besmettingen, strengere coronamaatregelen en de vraag om sociale contacten te beperken ligt aan de basis van deze beslissing. In deze omstandigheden is het voor onze vereniging niet haalbaar en niet wenselijk om een dergelijk concert met vip-receptie te organiseren”, horen we van hoofdman Eddy Brouckaert.;

Het concert dat op zaterdag 18 december 2021 gepland stond, zou oorspronkelijk in 2020 plaatsvinden en was dus al eens uitgesteld. De onvoorspelbaarheid van het coronavirus zorgt ervoor dat het ook onzeker is of een concert op een toekomstige nieuwe datum wel zou kunnen doorgaan. “We hebben daarom beslist om het concert definitief te annuleren en geen nieuwe datum te zoeken. Alle aangekochte tickets zullen worden terugbetaald.”

“We hopen dat de mensen die kaarten kochten begrip kunnen opbrengen voor deze beslissing. Wij willen hen bedanken voor de steun en kijken er naar uit om hen in betere en gezondere tijden op toekomstige activiteiten van de Gilde der Erepoorters in Roeselaarse verbondenheid nog te mogen ontmoeten.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier