Jong VLD wil overal teddyberen achter het raam voor Dean

Gianni Cornette en Donovan Verhelst van Jong VLD plannen zondag een rondrit door de straten van Oostende om alle initiatieven van de deelnemers op beeld te verzamelen om er vervolgens een hartverwarmend filmpje van te maken. © JRO
Jeffrey Roos
Jeffrey Roos Medewerker KW

De moord op de kleine Dean Verberckmoes in januari liet niemand in ons land en ver daarbuiten onberoerd. Jong VLD Oostende roept op om op zondag 13 februari de stoep en het vensterraam te bezaaien met teddyberen.

De jonge liberalen willen alle inwoners van Oostende mee op de kar krijgen om de kleine Dean op gepaste wijze te herdenken.

“Met deze actie willen we ons medeleven betuigen aan de familie en intieme kring van Dean”, zegt Donovan Verhelst. “Maar we willen dat moment ook aangrijpen om op te roepen tot meer aandacht voor mentaal welzijn en solidariteit. Niet alleen voor Dean, maar ook voor alle andere slachtoffers van zinloos geweld.”

Rondrit op zondag

Wie wil deelnemen en zich voor de actie wil inschrijven, kan daarvoor terecht via de link https://bit.ly/EerbetoonDeanOostende.

De leden van Jong VLD plannen zondag een rondrit door de straten van Oostende om alle initiatieven van de deelnemers op beeld te verzamelen om er vervolgens een hartverwarmend filmpje van te maken. Dat filmpje komt dan op sociale media als steun voor de nabestaanden van de kleine Dean.