Jeugdwerkers dagen Kortrijk uit voor de warmste Kwist’et Quiz in Depart op zaterdag 9 december

Jonas Vanwynsberghe, Hannah Duthoo en Jens Dejonckheere © MD
Margot Demeulemeester
Margot Demeulemeester Stadsreporter Kortrijk

De drie gedreven jeugdwerkers Jonas Vanwynsberghe, Hannah Duthoo en Jens Dejonckheere bundelen hun krachten om een quizavond vol kennis, warmte en amusement te creëren. “We verwelkomen iedereen van jong tot oud op de onvergetelijke Kwist’et Quiz in Depart. Het wordt een mix van muziek, alwetende vragen en breinbrekende uitdagingen.” Dit allemaal ten voordele van De Warmste Week.

De organisatoren zijn een vriendengroep die al jaren actief zijn binnen het jeugdwerk. Ze voelen zich daarom sterk aangetrokken tot het thema van De Warmste Week dit jaar: opgroeien zonder zorgen. “Het thema en onze toewijding aan het welzijn van kinderen en jongeren heeft ons ertoe aangezet om dit initiatief te organiseren om zo ons steentje bij te dragen”, vertellen Jens, Hannah en Jonas. “De Kwist’et Quiz gaat verder dan slechts vragen en antwoorden. Het wordt een verrassende, bruisende en spannende quizavond mét breinbrekende uitdagingen. De opbrengst gaat rechtstreeks naar het ondersteunen van een veilige omgeving voor elk kind en jongere.”

Het trio hoopt een positieve impact te maken met de Kwist’et Quiz. “Samen willen we bijdragen aan het realiseren van positieve veranderingen en laten zien dat warmte en verbondenheid de sleutels zijn tot een betere toekomst. Op die manier willen we tonen dat jongeren en kinderen er niet alleen voor staan.”

De teams bestaan uit maximaal vier personen. “Trommel je vrienden, familie, buren en kennissen op en vorm samen het winnende team, maar kies verstandig. Bereid je voor op een uitdagende, maar vooral leuke avond. Door deel te nemen aan deze onvergetelijke quizervaring draag je tegelijkertijd bij aan het zorgeloos opgroeien van elke jongere en kind.”

Koop je tickets via deze link. Wil je nog meer te weten komen over de Kwist’et Quiz kan je hun evenementenpagina volgen op Facebook.