JCI Menen-Wevelgem verkoopt ontbijtpakketten voor Vaderdag en steun daarmee goed doel

© NVM
Nicolas Verhaeghe
Nicolas Verhaeghe Medewerker KW

De jonge ondernemers van JCI Menen-Wevelgem verkopen kant-en-klare ontbijtpakketten als geschenk voor Vaderdag. De opbrengst gaat naar het goede doel.

“JCI Menen-Wevelgem maakt deel uit van een internationale organisatie van jonge leiders en ondernemende mensen tussen de 18 en 40 jaar. We zijn altijd op zoek naar ludieke businessprojecten, vormingen, gemeenschapsprojecten om onze grenzen te verleggen. Ne keer zot doen en daarmee vriendschapsbanden smeden, daar gaan we voor”, zegt Lieselot Verduyn.

Ontbijtpakketten

JCI Menen-Wevelgem telt een 35-tal leden. “Met zes leden gaan we de regio Menen-Wevelgem en deelgemeenten ‘bevoorraden’ met lekkere, goedgevulde ontbijtpakketten. We leveren ze gratis aan huis op Vaderdag, 9 juni. De einddatum om te bestellen is 28 mei. Snel beslissen is dus de boodschap”, lacht Tamara Polet. “We hopen uiteraard op een groot aantal pakketten, maar er zal ook een limiet zijn qua aantal, zodat we ze allemaal op tijd kunnen samenstellen”, zegt Emilie Dujardin.

Teledienst Menen

De opbrengst gaat naar het goede doel. “We hebben gekozen voor Teledienst Menen, een autonome vrijwilligersorganisatie die aanvullende en ondersteunende hulp aanbiedt voor zieken, bejaarden en kansarmen in Menen en de regio.

Haar hulpaanbod bestaat uit vervoer, gezelschap, een alarmapparaat, tweedehandse kledij, en nog veel meer”, aldus Lieselot.

Kerstsingle

“We willen een deel van de opbrengst gebruiken voor de opname van een kerstsingle”, zegt Emilie. “En de verkoop daarvan gaat ook naar Teledienst Menen”, vult Tamara aan. “We dromen ervan om de single te laten draaien tijdens De Warmste Week”, besluit Lieselot.

Een aan huis geleverd ontbijtpakket, in de regio Menen-Wevelgem en deelgemeenten, kost 39 euro voor twee personen. Voor kinderen jonger dan twaalf jaar is dat 12 euro.

Meer info via 0473 79 37 54 en jci.menenwevelgem@gmail.com

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier