Jaar na zwaar ongeval is Bryan toch Prins Carnaval in Brugge: “Ik ben dolgelukkig!”

Bryan Deceuninck of 'Bolle', de nieuwe Prins Carnaval van Brugge. © SR
Redactie KW

Met een jaar vertraging is het hem dan toch gelukt: Bryan ‘Bolle’ Deceuninck is de nieuwe Prins Carnaval van Brugge. Vorig jaar moest hij verstek geven na een zwaar verkeersongeval.

Eind goed, al goed. Bryan Deceuninck (25) van de Grappige Jokers werd zaterdagavond in zaal Albatros in Zeebrugge verkozen tot Prins Carnaval Brugge. Hij haalde het na een spannende strijd van Davy Daese van de Dorstige Vrienden, die onder de naam Daese I eerder al Keizer Carnaval werd in Zeebrugge.

Eigenlijk wilde Bryan vorig jaar al een gooi doen naar de prinsentitel, maar toen moest hij op het laatste nippertje verstek geven na een zwaar verkeersongeval in de Pathoekeweg in Brugge. Bryan moest lange tijd revalideren. Danny Gezelle viel toen voor hem in als kandidaat en werd Prins Carnaval. “Het was met spijt in het hart dat ik vorig jaar moest afhaken”, zegt de nieuwe Prins Carnaval. “Maar nu ben ik dolgelukkig die prinsentitel op zak te hebben. Ik wil iedereen die mij gesteund heeft en kijk al uit naar de stoet van volgend jaar in Brugge.” (SR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier