Wil je het huis niet verlaten maar vrijdag toch onze historische krant lezen? Dan kan dat digitaal op je PC, laptop, tablet én smartphone via onze digitale krant of download de app 'De Krant van West-Vlaanderen' op de App Store of de Play Store.

Het zal niemand verbazen dat KW er deze week iets anders uitziet dan gewoonlijk. Babyfotografen mogen niet meer naar het ziekenhuis, jubilea zijn afgelast, verenigingen kunnen niet samenkomen, clubs mogen niet meer sporten... en niet iedereen spreekt nog graag af met een journalist. Behalve coronaverhalen valt er ook weinig te rapen in veel gemeenten. De lokale krant in het KW-pakket is dus een stuk dunner deze week, maar bevat wel al het nieuws uit jouw dorp of stad.

De Krant van West-Vlaanderen zelf hebben we dikker gemaakt. Want één iets werd heel duidelijk deze week: onze provincie ligt helemaal niet plat. West-Vlaanderen leeft. De coronacrisis veroorzaakt een nooit geziene golf van warme acties en initiatieven. Die zetten we in onze krant graag in de kijker.

We hebben ook meer dan aandacht voor de helden die vandaag in de frontlinie staan: alle mensen uit de zorgsector en bij uitbreiding iedereen die de wereld ondanks alles doet draaien.

Tijd om te lezen? Die zal je kunnen gebruiken want in KW staan ook 20 coronamonologen. 20 eerlijke verhalen van bekende en onbekende West-Vlamingen die getuigen over hun leven in deze nieuwe wereld.

Als extraatje zorgen we ook voor acht extra pagina's puzzelplezier, voor jong en oud.

KW ligt vanaf vrijdag 20 maart bij de krantenverdeler en in de supermarkt. Als je onze krant gaat halen, respecteer dan graag alle richtlijnen van de overheid. Met dank en hou jullie gezond.

Het zal niemand verbazen dat KW er deze week iets anders uitziet dan gewoonlijk. Babyfotografen mogen niet meer naar het ziekenhuis, jubilea zijn afgelast, verenigingen kunnen niet samenkomen, clubs mogen niet meer sporten... en niet iedereen spreekt nog graag af met een journalist. Behalve coronaverhalen valt er ook weinig te rapen in veel gemeenten. De lokale krant in het KW-pakket is dus een stuk dunner deze week, maar bevat wel al het nieuws uit jouw dorp of stad.De Krant van West-Vlaanderen zelf hebben we dikker gemaakt. Want één iets werd heel duidelijk deze week: onze provincie ligt helemaal niet plat. West-Vlaanderen leeft. De coronacrisis veroorzaakt een nooit geziene golf van warme acties en initiatieven. Die zetten we in onze krant graag in de kijker.We hebben ook meer dan aandacht voor de helden die vandaag in de frontlinie staan: alle mensen uit de zorgsector en bij uitbreiding iedereen die de wereld ondanks alles doet draaien. Tijd om te lezen? Die zal je kunnen gebruiken want in KW staan ook 20 coronamonologen. 20 eerlijke verhalen van bekende en onbekende West-Vlamingen die getuigen over hun leven in deze nieuwe wereld.Als extraatje zorgen we ook voor acht extra pagina's puzzelplezier, voor jong en oud.KW ligt vanaf vrijdag 20 maart bij de krantenverdeler en in de supermarkt. Als je onze krant gaat halen, respecteer dan graag alle richtlijnen van de overheid. Met dank en hou jullie gezond.