Grote opkomst voor nieuwjaarsreceptie in Oudenburg

© foto LIN
Laurette Ingelbrecht
Laurette Ingelbrecht Medewerker KW

Afgelopen zondag vond aan CC Ipso Facto traditioneel de nieuwjaarsreceptie voor de inwoners van Oudenburg plaats.

Er was een grote opkomst en iedereen wenste elkaar vooral een goede gezondheid toe. Voor en na de toespraak van de burgemeester zorgde de koninklijke harmonie Sint-Cecilia voor de muzikale noten. De harmonie gaat haar 66ste jaar in en telt vandaag een 100-tal leden waarvan 70 vaste muzikanten en 16 leden in het jeugdensemble.

“We geven intussen ook de kans aan wie nooit muziek gespeeld heeft of de draad weer wil opnemen en noemen die groep Cecilia Dummy’s”, legt secretaris Véronique De Loof uit. “Ook wie geen noot muziek kent, is zeker welkom.”

De harmonie kijkt al uit naar het lenteconcert dat dit jaar op zaterdag 9 en zondag 10 mei plaatsvindt in CC Ipso Facto. “Onder de titel The Best of Cecilia brengen we nummers uit vorige edities van ons concert. We zijn met de muzikanten gaan grasduinen in de voorbije 20 jaar”, vertelt dirigent Arne Wyntin. “En juni wordt voor ons superdruk met veel optredens, onder andere tijdens de tweede editie van de Duck Race”, voegt Véronique De Loof er nog aan toe. (LIN)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier