"Om dit te krijgen moet het bedrijf een AED-toestel bezitten, er een opleiding voor gevolgd hebben en moet minstens 10% van het personeel een EHBO cursus gevolgd hebben", aldus Rode Kruis-voorzitster Veronique Heleven. "In Oostkamp is de Groep Vanhee nog maar het tweede erkend hartveilig bedrijf, maar we hopen dat er nog veel zullen volgen. We weten dat er al een aantal zijn die ook aan alle eisen voldoen maar die het charter met het Rode kruis nog niet hebben ondertekend."

Alsprojectontwikkelaar heeft de Groep Vanhee, gespecialiseerd in de bouw, aan- en verkoop en verhuur van commerciële onroerende goederen, zich geëngageerd om het thema 'hartveilig' door te trekken naar de projecten toe. "We promoten dan ook in elk project een AED-toestel, maar het hangt natuurlijk af van de huurder of de klant of zij meestappen in het verhaal. Hier in het nieuwe winkelcomplex heeft enkel Lidl een AED toestel laten instaleren", vertelt Franky Vanhee. "We krijgen dit kenteken wel hier bij een van onze recentste projecten overhandigd, maar we zullen het een zichtbare plaats geven aan onze kantoren in Waardamme."

(GST)

"Om dit te krijgen moet het bedrijf een AED-toestel bezitten, er een opleiding voor gevolgd hebben en moet minstens 10% van het personeel een EHBO cursus gevolgd hebben", aldus Rode Kruis-voorzitster Veronique Heleven. "In Oostkamp is de Groep Vanhee nog maar het tweede erkend hartveilig bedrijf, maar we hopen dat er nog veel zullen volgen. We weten dat er al een aantal zijn die ook aan alle eisen voldoen maar die het charter met het Rode kruis nog niet hebben ondertekend." Alsprojectontwikkelaar heeft de Groep Vanhee, gespecialiseerd in de bouw, aan- en verkoop en verhuur van commerciële onroerende goederen, zich geëngageerd om het thema 'hartveilig' door te trekken naar de projecten toe. "We promoten dan ook in elk project een AED-toestel, maar het hangt natuurlijk af van de huurder of de klant of zij meestappen in het verhaal. Hier in het nieuwe winkelcomplex heeft enkel Lidl een AED toestel laten instaleren", vertelt Franky Vanhee. "We krijgen dit kenteken wel hier bij een van onze recentste projecten overhandigd, maar we zullen het een zichtbare plaats geven aan onze kantoren in Waardamme."(GST)