Gratis zwemmen in het kader van verjaardag zwembad Torhout

© JS
Redactie KW

Elk jaar zet het stadsbestuur de verjaardag van het stedelijk zwembad in de kijker met een groot feest. Op zondag 26 maart hangen er 54 zwempakken aan het verjaardagslint en mag iedereen tussen 8 en 16 uur gratis komen zwemmen.

Van 8 tot 9.30 uur is er baantjeszwemmen met bovenop een kop koffie of thee. Van 9.30 tot 11.45 uur wordt er recreatief zwemmen voorzien met het aanbieden van een lekker aperitiefje. En van 13.30 tot 15.30 uur staat er speelzwemmen op het programma met beestige opblaasfiguren.

Tijdens dat speelzwemmen valt er ook naast het zwembad van alles te beleven. De kinderen kunnen zich bij de grime- en ballonstand laten omtoveren tot een prinses, een piraat of een angstaanjagend monster. Ze krijgen ook de kans om op de foto te gaan met Fred Brevet.

En niet te vergeten: er wordt een teken- en kleurwedstrijd georganiseerd waaraan er prijzen verbonden zijn. Die wedstrijd richt zich tot alle kinderen uit het kleuter- en basisonderwijs. De tekeningen moeten uiterlijk tegen 14 uur binnengebracht worden in het zwembad.

(JS)

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier