Gezinsbond organiseert negende rommelmarkt

Lieven Top en Corine Misplon. (foto JCR) © JOKE COUVREUR Regional
Redactie KW

De Gezinsbond van Staden organiseert op zondag 23 juni voor de negende maal een rommelmarkt. “Die vindt plaats op de parking van gemeenschapscentrum Het SWOK, in de Ooststraat, de Draverstraat en de Schuttersstraat”, licht Gezinsbondvoorzitter Lieven Top toe.

“Standhouders kunnen alles klaarzetten vanaf 7 uur. De verkoop vindt doorlopend van 8 tot 17 uur plaats. Op dieren en voeding na kunnen deelnemers eigenlijk alles aan de man brengen. Drank- en eetstanden zijn immers exclusief voorbehouden aan de organisatie. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de organisatie zijn die verboden op en naast het verkeersvrije parcours. Bewoners van de Ooststraat, de Draverstraat en de Schuttersstraat krijgen de kans om gratis een stand voor hun woning te plaatsen. In en om Het SWOK kan er ook een natje en een droogje verkregen worden. Zo zijn er braadworsten te verkrijgen. Voor de kinderen is er een springkasteel voorzien. Onze rommelmarkt vond voor het eerst in 2015 plaats. We zijn dit jaar aan onze negende editie toe.”

De rommelmarkt van de Gezinsbond vindt op zondag 23 juni plaats. Wie een stand wil reserveren, betaalt 2,5 euro voor 5 meter. Er kan per 5 meter worden bijbetaald.

Inschrijven voor de markt dient vóór 21 juni te gebeuren bij Gudrun Muylle (051 70 07 16 of via gezinsbondstaden@gmail.com).

Inschrijven

Inschrijvingen zijn alleen geldig na storting op rekeningnummer BE97 8508 1009 0949 met vermelding van het aantal meter. Elke standhouder wordt overigens getrakteerd op een versnapering. “Het is belangrijk om vroeg in te schrijven om verzekerd te zijn van een stand”, geeft Lieven Top nog mee. Belangrijk om weten: de rommelmarkt is enkel toegankelijk via de Kerkhofblommenstraat. Door werken is de rommelmarkt immers niet toegankelijk via de Bruggestraat.

De Gezinsbond roept standhouders ook op om bij het opruimen na de rommelmarkt geen afval achter te laten. (BCH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier