Gouden feest voor Jacques Carpentier en Edith Hespeel

De jubilarissen, samen met de familie, tijdens de ontvangst op het stadhuis. © MD
Redactie KW

Jacques Carpentier (80) en Edith Hespeel (80), uit de Hallertaulaan in Poperinge, vierden hun gouden huwelijksjubileum. Op 31 mei 1974 stapten ze in het huwelijksbootje.

Jacques is een geboren en getogen Poperingenaar. Veertig jaar werkte hij als opmaker bij Drukkerij Sansen. Na de overname van Het Wekelijks Nieuws was hij nog vijf jaar actief bij Roularta in Roeselare.

In z’n jonge jaren voetbalde Jacques bij Union Abele en FC Woesten. Hij was maar liefst 25 jaar bestuurslid van KFC Poperinge en 20 jaar kantineverantwoordelijke. Daarnaast was hij ook 38 jaar lid van de Kon. Harmonie Sint-Cecilia Poperinge.

Edith groeide op in Watou. Ze was 17 jaar bediende bij notaris Vandenameele in Watou. Daarna stond ze in voor de zorg van het gezin. Ze heeft zich jaren ingezet voor Kwavo Watou. Zo’n kleine 30 jaar was ze ook verdienstelijk als hulp in de kantine van KFC Poperinge.

De jubilarissen hebben drie kinderen: Peter (48), getrouwd met Sofie Clabau; en de tweeling Liesbeth (45), getrouwd met Dorian Lanoye, en Heidi (45), getrouwd met Johan Deturck. Laurens, Maïté, Amber, Mauro, Florence en Clément zijn hun zes kleinkinderen. (MB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier