Geslaagde benefietavond GO’s Got Talent voor renovatie Huis aan Zee in De Haan

Winnaar Lino met organisatoren Ilse Trauwaen en Els De Rooze. © FRO
Redactie KW

Ilse Trauwaen en Els De Rooze, twee logopedistes uit MPIGO De Vloedlijn te Oostende, organiseerden vrijdagavond, GO’s Got Talent, een talentenjacht ten voordele van het internaat van het Huis aan Zee in De Haan, dat dringend aan renovatie toe is. Er zullen 50 aparte logeerkamers gecreëerd worden voor de kinderen die er tijdens de week, of permanent, verblijven.

Jong en onbekend talent uit de streek bood zich aan in The Box, goed voor negen interessante optredens: zang, dans en muziek, acht solo’s en één groepsoptreden.

De jury bestond uit de 180 aanwezigen in de zaal. Het publiek gaf 104 stemmen aan Lino, de 16-jarige rapper met eigen teksten, inwoner van het Huis aan Zee en leerling van het Ensorinstituut in Oostende. De tweede prijs, met 91 stemmen, ging naar de jonge pianist Jasper (Sonate van Mozart) en de derde prijs was voor de elfkoppige dansgroep EDC, met 76 stemmen. Aansluitend was er nog een denderend optreden van de Oostendse coverband Marine V.

De totale opbrengst van de showavond, de schenkingen, de steunkaarten en de tombola met mooie natura prijzen, zal eerstdaags geschonken worden aan de directrice van MPIGO De Vloedlijn/Huis aan Zee, mevrouw Ann Hindrickx, die de aanwezigen, de artiesten en haar personeelsleden, met de tranen in de ogen, bedankte voor de super geslaagde avond.

Groepsfoto van de artiesten, het orkest en de organisatoren.
Groepsfoto van de artiesten, het orkest en de organisatoren.© FRO

(FRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier