Floorify exclusieve partner van interieurprogramma

Redactie KW

Met ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’ gaat vtwonen op zoek naar het beste interieurtalent in België en Nederland. Floorify is als jong West-Vlaams bedrijf de trotse en exclusieve vloerenpartner van het programma.

In het programma ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’ zijn acht stylisten in de running om zich te kronen tot hét stylingtalent van België en Nederland. Bestaande interieurs en ‘tiny styling houses’ worden omgetoverd tot echte pareltjes en daarbij konden de Floorify rigide vinyl vloeren natuurlijk niet ontbreken. Modern basic of landelijk warm? Floorify past écht overal en zorgt voor die extra touch in elke kamer en interieur.

“Zet je klaar voor dit feelgood programma boordevol trends, styling- en wooninspiratie en spot onze mooie Floorify vloeren in acht niet te missen afleveringen die worden uitgezonden in België en Nederland”, aldus communicatiemanager Jolien Deledicque van Floorify, dat gelegen is in de Kruisboommolenstraat in Beveren-Roeselare en dit jaar zijn vijfjarig bestaan mag vieren.

‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’ is vanaf zaterdag 23 oktober om 18.30 uur op VTM en vanaf zondag 24 oktober om 17.30 uur op SB6 te zien.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier