Femma Ardooie neemt afscheid van… Christine, Christine en Christine

Redactie KW

Het bestuur van ‘de Christines’ in Femma Ardooie is voorbij.

Het bestuur van ‘de Christines’ in Femma Ardooie is voorbij. Drie dames met dezelfde voornaam hebben afscheid genomen van het bestuur van Femma. Christine Deleu, Christine Crombez en Christine Maeseele hebben elk een lange en verdienstelijke KAV- en Femmaloopbaan achter de rug als vrijwilliger.

Nieuw, jonger bestuurd

Christine Maeseele heeft veertig jaar op de teller staan bij Femma, in zowat alle functies die er in de vrouwenorganisatie zijn. Ze was verantwoordelijke in Jong KAV, enkele malen voorzitster of interim-voorzitster. “Ik kijk dankbaar terug op de prettige en fijne samenwerking met zoveel mensen in de beweging”, zegt Christine. “Ik blijf Femma actief volgen.” Christine blijft sociaal geëngageerd. Rwanda laat haar al een tweetal decennia niet meer los.

Drie vertrekkers betekent ook drie nieuwkomers in het bestuur van een jonger Femma Ardooie. Ze verwelkomen graag Ingrid Debuck, Petra Depypere en Hilde Vanbruaene. Verder bestaat het bestuur uit Marijke Vaniseghem, Anne Vanhecke, Greet Driessens, Christa Vancaeyseele en Lieve Vackier. Lieve Vackier is de nieuwe eindverantwoordelijke.

(JM – foto JM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier