Femke start hondenpension Snows Golden Valley in Staden

Femke Verleye met haar 2 honden River en Rain. (foto JCR)
Redactie KW

Femke Verleye (34) richtte in bijberoep hondenpension Snows Golden Valley op. Ze verzorgt ook dagopvang en een ophaaldienst voor trouwe viervoeters.

Femke is de trotse eigenaar van twee Golden Retrievers en is ook in Facebookgroepen rond Golden Retrievers actief.

“In een van die groepen liet een dame weten dat ze op zoek was naar opvang voor haar hond”, vertelt Femke. “De dame in kwestie was immers ziek en diende een behandeling te ondergaan. Ik heb haar hond negen maanden opgevangen tot ze volledig genezen was. Die opvangperiode is me toen heel goed bevallen. Nadien vroegen vrienden me of ik hun Ierse setter voor een week kon opvangen omdat ze op reis waren. Andere vrienden polsten me dan weer of ik hun Stafford een weekend kon bijhouden omdat ze een weekendje weg waren. Op die manier is de bal aan het rollen gegaan.”

Ook dagopvang

“Overdag heb ik toch ruim de tijd om honden op te vangen”, gaat Femke verder. “Ik werk immers als verzorgende in een woon-zorgcentrum, maar werk er enkel ‘s nachts en dat gedurende zeven nachten per maand. Ondertussen heb ik ook al één jaar van de twee jaar verplichte opleiding voor het openhouden van een hondenpension achter de rug.”

“Ik verzorg ook een ophaaldienst binnen een straal van 65 kilometer”

Femke biedt naast haar hondenpension ook nog andere diensten aan. “Ik bied ook dagopvang voor honden aan en verzorg een ophaaldienst binnen een straal van 65 kilometer”, legt Femke uit. “Baasjes moeten dus hun hond niet zelf brengen. Die kan indien gewenst ook afgehaald worden.”

Herinnering aan Snow

Femke gaf haar zaak de naam ‘Snows Golden Valley’ mee. De naam verwijst naar Snow, haar eerste hond die voor de deur werd aangereden en dat niet overleefde.

Snows Golden Valley bevindt zich in de Oostnieuwkerkestraat 11 in Staden. Femke kan gecontacteerd worden via 0472 47 53 14 of via Femke.Verleye@hotmail.com.

(BCH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier