Feest voor tien jaar kinderopvang Mama’s Kientje in Roksem

© LI
Redactie KW

Vrijdagnamiddag bezorgden Kimberley Coudeville en Stefanie Pauwels van Mama’s Kientje hun hoofdverantwoordelijke Sofie Willems en haar mama Rita Rondelez een verrassingsfeest voor het tienjarige bestaan van de kinderopvang, gelegen in de Oude Brugseweg in Roksem.

Alle ouders en hun kindjes waren present om het team te bedanken voor de manier waarop ze dagdagelijks voor hun grootste schatten zorgen.

Burgemeester Anthony Dumarey sprak lovende woorden voor de dagelijkse inzet. “Jullie zorgen er voor dat jonge ouders een evenwicht vinden tussen werk en gezin. Mama’s Kientje is een rots in de branding voor Roksem en bij uitbreiding voor heel Oudenburg.

Ervaringsdeskundige

Schepen van Jeugd en Welzijn Romina Vanhooren heeft de beste ervaringen met de jarige kinderopvang, want ze ondervindt dagelijks hoe gelukkig haar eigen dochtertje Eliza er is. “Jullie verzinnen toffe activiteiten, luisteren, zingen liedjes, vieren de verjaardag van de kindjes, troosten en regelen de administratie. Dat er hier een goede sfeer heerst, is in de eerste plaats aan Sofie, oprichter van Mama’s Kientje, te danken.”

“Tien jaar betekent dat jullie al honderden kindjes een toffe start in hun leven hebben gegeven. Als stadsbestuur willen we jou, Sofie, samen met je team heel veel goesting wensen om ook de komende jaren jullie werk verder te zetten”, aldus nog Romina Vanhooren.

(LIN)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier