Een markt vol handgemaakte schatten op het Gerechtsplein

We zien v.l.n.r. op de foto Karine Raevens, Maureen Ketels, Marianne Derieuw, Christa Schneller, Karin De Buyser, Kaat Bartholomeus en Kelly Castelein. © gf
Redactie KW

Op zaterdag 20 juli verandert het Gerechtsplein van 10 tot 17 uur in een bruisend centrum van creativiteit en vakmanschap tijdens de C-Markt.

Curieus biedt 45 standhouders de kans om hun zelfgemaakte producten te tonen aan het grote publiek. Deze markt is de ideale gelegenheid om unieke handgemaakte producten te ontdekken en te genieten van een levendige marktdag. “Van juweelontwerp tot hoeden, van illustraties tot handgemaakte tassen, de C-Markt biedt een breed scala aan unieke en curieuze items. Bezoekers kunnen zich vergapen aan de diversiteit en originaliteit van de handgemaakte producten die worden aangeboden. We willen een brug slaan tussen de makers en het grote publiek met een gezellige markt in een gemoedelijke sfeer”, aldus Peter Desnerck van Curieus. Voor extra sfeer zorgt Marino Punk, die in de voormiddag muziek komt maken op de C-Markt. (HH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier